0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderShoqëriTemëVideo deklaratë

Kërkimi i drejtësisë përmes prizmit të tre prej qytetarëve të dëmtuar në mashtrimin gjatë shitblerjes së apartamenteve

Dy muaj pas zbulimit të rastit të mashtrimit në shitjen e banesave për të cilat MIA raportoi se një agjent i pasurive të paluajtshme dëmtoi gjashtë qytetarë, Prokuroria Themelore Publike - Shkup ngriti një aktakuzë kundër një 41 -vjeçari nga Shkupi, për shkak të veprës penale të "Mashtrimit". Bëhet fjalë për të dyshuarin për mashtrim në vlerë prej dy milionë denarësh për të cilin viktimat ndanë me MIA-n "përjetimet" e tyre në kërkim të drejtësisë dhe kompensimit.

Back to top button
Close
Close