0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Kërkesat për apanazhin e funksionarëve të cilëve u ndërpritet mandati në seancën e Komisionit amë

Komisioni kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve sot do t'i shqyrtojë kërkesat për realizimin e pagës pas ndalesës së funksionit të personave të zgjedhur dhe të emëruar të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

Back to top button
Close
Close