0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMakedonija.Slajder

Keqpërdorim i përkrahjes financiare për rroga në dhjetor, vërejtje deri te kompanitë dhe kontrolle

Keqpërdorimi i përkrahjes financiare nga shteti për pagesë të rrogave të të punësuarve është bërë edhe për dhjetorin. Duke përmbyllur me 2 shkurtin 2021, 2.306 punëdhënës që kanë marrë 1.305.020 denarë ndihmë, nuk e kanë plotësuar obligimin ndaj 922 të punësuarve për pagesë të rrogës. Janë dërguar vërejtje deri te kompanitë, ndërsa nëse nuk e paguajnë, do të vijojë pagesë me forcë me bllokadë të mjeteve financiare në llogaritë e tyre dhe transmetim të mjeteve në llogaritë e të punësuarve dhe llogaritë pagesore të DAP-së.

Back to top button
Close
Close