EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

KE: Përgjigjet e AstraZenekës nuk janë të kënaqshme

Komisioni Evropian bëri të ditur se paralajmërimi për ulje të konsiderueshme të furnizimit me vaksina të AstraZenekës në tregun e BE-së është e "papranueshme" dhe kërkon nga kompania të përgjigjet sa doza janë prodhuar deri tani dhe kujt i janë dorëzuar. 

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close