0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePartitë politikePolitikë

KE i VMRO-DPMNE-së zgjodhi kryetarë të KK dhe kryesi të veteranëve

Komiteti ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së mbrëmë solli disa vendime kadrovike në drejtim të, siç kumtoi sot partia, ristrukturimit dhe katarzës e cila ishte paralajmëruar nga lideri partiak, Hristian Mickoski. KE solli vendim për zgjedhje të kryetarëve të komiteteve komunale, si dhe anëtarë të kryesisë së Unionit të veteranëve të VMRO-DPMNE-së, ndërsa bisedoi edhe për situatën aktuale politike dhe ekonomike, gjendjen në shëndetësi, bllokadën nga Bullgaria.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close