BotëBotë.Portal

KB: Shteti Islamik kreu gjenocid në Irak në vitin 2014

Ekipi i KB-së i cili është duke i hetuar krimet në Irak, kumtoi se janë gjetur “dëshmi të qarta dhe bindëse” se ekstremistët e Shtetit Islamik kanë kryer gjenocid në vitin 2014.

Back to top button
Close
Close