0_Магазин.ПорталСцена

Казна од 70.000 евра за покажување гради на бејзбол-натпревар

Роуз истакнува дека ја очекувале казната и биле подготвени и на ризикот од затворска казна. Таа рече и оти планираат да го повторуваат тоа со слични потези.

Back to top button
Close
Close