0_МИА Истражува.ПорталДописници МКДСторија

Кавадарчанка врвен амбасадор за заштита на животните во светот

Студентката Ивана Арсовска неодамна доби признание  за врвен амбасадор од Светската организација за здравје на животните (ОИЕ) во светски рамки, како член на Интернационалната ветеринарна студентска асоцијација (ИВСА), а според активностите што ги имала во изминатата студиска година. Се работи за млада кавадарчанка, која студира на Факултетот за ветеринарна медицина - Скопје.

Back to top button
Close
Close