BallkanBallkan.Portal

Katër viktima dhe 13 të plagosur nga një shpërthim në rrugë në Turqi

Të paktën katër persona e humbën jetën, ndërsa 13 janë plagosur rëndë kur në Turqinë juglindore ka shpërthyer një mjet i improvizuar shpërthyes në rrugë kur pranë tij ka kaluar një automjet me banorë lokalë.

Back to top button
Close
Close