BotëBotë.Portal

Katër qytete kineze ndaluan dekorimin me rastin e Krishtlindjeve

Të paktën katër qytete kineze dhe një rajon i tërë ndaluan dekorimin e rrugëve me rastin e Krishtlindjeve, kishave krishtere ju është rekomanduar të mos lëshojnë fëmijë për Festat e Krishtlindjeve, ndërsa të paktën 10 shkolla mbarë vendit në objektet e tyre ndaluan festimin e Krishtlindjeve.

Back to top button
Close
Close