Lajme nga komunat

Katër mijë euro për libra të rinj në bibliotekën e qytetit në Kërçovë

Me 4 000 euro të siguruara nga Ministria e Kulturës, në bibliotekën e qytetit në Kërçovë do të pasurohet fondi letrar në këtë vit kalendarik. Librat e rinj do të jenë në tre gjuhë, maqedonase, shqipe dhe angleze.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close