Fotoservis

Karvan dhe debat

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë të Veriut Zoran Zaev së bashku me ambasadorin e Mbretërisë së Holandës në Shkup, Dirk Jan Kop në karvanin e NATO-s dhe debatin me studentë nga UCM me temë: "Rruga deri te anëtarësimi në NATO: prej vendit të izoluar deri në vend të integruar"

Back to top button
Close
Close