BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Karikaturë në “La Republika”: Gratë me pengesa, ndërsa burrat lehtë në karrierë

Karikaturisti peruan nga e përditshmja "La Republika", përmes karikaturës ka ilustruar me çka përballen gratë në karrierë, e me çka burrat. Sipas karikaturës, gratë i kërcejnë pengesat, ndërsa burrat vrapojnë pranë tyre në shteg të pastër. Ai i prezantoi sfidat komplekse me të cilat përballen nënat e punësuara.

Lima, 7 mars 2019 (MIA) – Karikaturisti peruan nga e përditshmja “La Republika”, përmes karikaturës ka ilustruar me çka përballen gratë në karrierë, e me çka burrat. Sipas karikaturës, gratë i kërcejnë pengesat, ndërsa burrat vrapojnë pranë tyre në shteg të pastër. Ai i prezantoi sfidat komplekse me të cilat përballen nënat e punësuara.

Karikaturën në Tuiter e publikoi miliarderi indian Anand Mahindra, i cili theksoi se gratë kanë nevojë për përpjekje shumë më të mëdha nga burrat që të kenë sukses në karrierë.

“Javën e kaluar kam ndihmuar në ruajtjen e nipit tim njëvjeçar. E uroj çdo grua të punësuar dhe pranoj se suksesi i tyre kërkon përpjekje shumë më të mëdha nga kolegët e tyre meshkuj”, shkroi ai në postim.

Postimi i Mahindras mori rreth 35.000 pëlqeime dhe shumë komente.

“Besoj se kompanitë do ta kenë këtë në mendje” theksoi njëri nga komentuesit. mb/

Таг
Back to top button
Close
Close