Фотосервис

Карван и дебата

Премиерот на Република Северна Македонија Зоран Заев заедно со амбасадорот на Кралството Холандија во Скопје Дирк Јан Коп на НАТО-карванот и дебата со студенти од УКИМ на тема: „Патот до членството во НАТО: од изолирана до интегрирана земја“

Back to top button
Close
Close