BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Karantinë e obligueshme shtatëditore për të gjithë të cilët arrijnë në Greqi

Për të gjithë ata të cilët në Greqi do të arrijnë në çfarëdo mënyre dhe nga cili do vend, është e domosdoshme karantinë shtëpiak, në pajtim me vendimin ministror nga ministritë kompetente dhe vendimet e reja të Agjencisë për aviacion civil, që janë në fuqi deri më 8 shkurt, njofton korrespondenti i MIA-s nga Athina.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close