BallkanBallkan.PortalKorrespondentë BotëSvet.Slajder

Karantina në Greqi nuk do të përfundojë më 30 nëntor

Skenari për heqjen e karantinës dhe lehtësimin e masave restriktive në Greqi më 1 dhjetor, duket sikur gjithnjë e më shumë po largohet, ndërsa më e sigurt është se ndalesa për lëvizje do të vazhdohet plotësisht edhe pas 30 nëntorit, theksoi ministri i Shëndetësisë dhe zëdhënës qeveritar, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close