Ballkan

Kantarxhiev: Në periudhën e dimrit pritet rritje e numrit të të infektuarve në Bullgari

Në shtator, përhapja e virusit në Bullgari ra në një nga nivelet më të ulëta në Bashkimin Evropian. Kjo ka çuar në neglizhimin e masave. Maskat u treguan efektive. Nuk ka asnjë artikull shkencor kundër tyre. Me ardhjen e muajve të dimrit, numri i personave të infektuar në vend pritet të rritet, deklaroi drejtori i Qendrës Kombëtare të Sëmundjeve Infektive dhe Parazitare, prof. Todor Kantarxhiev.

Back to top button
Close
Close