0_Sport,PortalBasketboll

Kamil Novak përsëri për vizitë në Shkup

Drejtori ekzekutiv i Federatës Botërore të Basketbollit (FIBA) Kamil Novak ka ndarë një pjesë të kohës dhe ka vizituar Shkupin gjatë mbajtjes së kampionatit evropian në basketboll deri në 16 vjeç.

Back to top button
Close
Close