KronikëKronikë.Portal

Kallëzime penale kundër dy personave për “mashtrim” dhe “falsifikim apo shkatërrim të librave afariste”

Njësia për Krim Ekonomik dhe Kompjuterik pranë Sektorit për Punë të Brendshme Shkup ka parashtruar kallëzim penal deri te Prokuroria Themelore Publike kundër A.L. (34) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimit se kanë kryer vepër penale "mashtrim", ndëshkues  sipas nenit 247 dhe "falsifikim apo shkatërrim të librave afariste", sipas nenit 280, lidhur me nenin 45 të Kodit Penal.

Shkup, 10 prill 2020 (MIA) – Njësia për Krim Ekonomik dhe Kompjuterik pranë Sektorit për Punë të Brendshme Shkup ka parashtruar kallëzim penal deri te Prokuroria Themelore Publike kundër A.L. (34) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimit se kanë kryer vepër penale “mashtrim”, ndëshkues  sipas nenit 247 dhe “falsifikim apo shkatërrim të librave afariste”, sipas nenit 280, lidhur me nenin 45 të Kodit Penal.

Siç bënë të ditur sot nga MPB-ja, është parashtruar kallëzim penal edhe kundër F.L (35) nga Shkupi, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer vepër penale “mashtrim”, ndëshkues sipas nenit 247, lidhur me nenin 22 të Kodit Penal. ar/

Таг
Back to top button
Close
Close