KronikëKronikë.PortalShoqëri

Kallëzim penal kundër dy kumanovarëve për falsifikim parash

SPB Kumanovë ka parashtruar kallëzim penal kundër A.R. (43) dhe N.S. (32) nga Kumanova, për shkak të ekzistimit të dyshimit bazë për vepër të bërë penale "falsifikim parash".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close