0_Maqedoni.PortalPartitë politike

Kaleska Vançeva: Të mos harrojmë se më 27 prill u sulmua dhoma ligjdhënëse, për këtë vepër ka vendime gjyqësore

Nëse kthehemi dhe i analizojmë veprimet e 27 prillit, do të shohim se veprime të tilla krijuan dhunë, e cila krijoi frikë, shqetësim tek qytetarët, në përgjithësi dhe jo vetëm tek deputetët, gazetarët dhe të tjerët që ishin në Kuvend, theksoi deputetja e LSDM-së Snezhana Kaleska Vançeva në emisionin "Vin-Vin" në Telma TV.

Back to top button
Close
Close