Kalendari islamik

Kalendari islamik

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 03, ndërsa koha e iftarit (akshami) në orën 20 e 1 minutë.

23 maj 2020 

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 03, ndërsa koha e iftarit (akshami) në orën 20 e 1 minutë.

Koha e iftarit dhe syfyrit në Prilep dhe Kumanovë fillon një minutë më herët, në Veles dy minuta më herët, Shtip tre, në Koçan – katër, në Strumicë dhe Vallandovë – pesë, ndërsa në Dellçevë gjashtë minuta më herët.

Në krahasim me Shkupin, iftari dhe syfyri në Resnjë dhe Manastir fillojnë një minutë më vonë, në Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë – dy minuta, ndërsa në Ohër, Dibër dhe Strugë – pesë minuta më vonë.

Back to top button
Close
Close