Kalendari islamik

Kalendari islamik

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku)  është në orën 03 e 07 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) në orën 19 e 56 minuta.

Koha e iftarit dhe syfyrit

18 maj 2020 

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku)  është në orën 03 e 07 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) në orën 19 e 56 minuta.

Koha e iftarit dhe syfyrit në Prilep dhe Kumanovë fillon një minutë më herët, në Veles dy minuta më herët, Shtip tre, në Koçan – katër, në Strumicë dhe Vallandovë – pesë, ndërsa në Dellçevë gjashtë minuta më herët.

Në krahasim me Shkupin, iftari dhe syfyri në Resnjë dhe Manastir fillojnë një minutë më vonë, në Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë – dy minuta, ndërsa në Ohër, Dibër dhe Strugë – pesë minuta më vonë.

Back to top button
Close
Close