Kalendari astronimik

Kalendari astronomik

Sot është e shtunë, 5 shtator 2020, dita e 250-të e vitit. Kanë mbetur 116 ditë deri në fund të vitit.

Shkup, 5 shtator 2020 (MIA) – Sot është e shtunë, 5 shtator 2020, dita e 250-të e vitit. Kanë mbetur 116 ditë deri në fund të vitit.

Dielli në Shkup do të lindë në ora 6 e 3 minuta, ndërsa do të perëndojë në 19 e 1 minutë.

Dita zgjat 12 orë e 58 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e Hënës së plotë, do të lindë në ora 20 e 48 minuta dhe do të perëndojë në orën 8 e 53 minuta.

Back to top button
Close
Close