Kalendari astronimik

Kalendari astronomik

Sot është e enjte, 27 gusht 2020, dita e 241-të e vitit. Kanë mbetur 125 ditë deri në fund të vitit.

Shkup, 27 gusht 2020 (MIA) – Sot është e enjte, 27 gusht 2020, dita e 241-të e vitit. Kanë mbetur 125 ditë deri në fund të vitit.

Dielli në Shkup do të lindë në 5 e 53 minuta, ndërsa do të perëndojë në 19 e 16 minuta.

Dita zgjat 13 orë e 23 minuta.

Hëna, e cila është në fazën e çerekut të parë, do të lindë në 15 e 31 minuta dhe nuk do të perëndojë në këto 24 orë.

Back to top button
Close
Close