0_Македонија.ПорталОпштество

Кацарска: Новинарите можат да влегуваат со мобилни телефони, судот максимално ќе го отворам за јавноста

Бев изненадена кога слушнав дека на вас новинарите ви е забрането да влегувате со мобилни телефони на седниците на судот. Тој проблем е решен, кога дознав за тоа веднаш дадов налог на генералниот секретар, и веќе е известено внатрешното обезбедување дека од наредната седница ќе влегувате слободно со вашите мобилни телефони, изјави денеска претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска.

Back to top button
Close
Close