BotëBotë.Portal

Kac u bëri thirrje palestinezëve në negociata direkte

Ministri izraelit i Punëve të Jashtme Izrael Kac u bëri thirrje palestinezëve të "kthehen  në negociata direkte pa parakushte", dhe ka apeluar  që bashkësia ndërkombëtare të ndërmarra hapa ta "ndalë Iranin  sot dhe të parandalojë luftë nesër".

Back to top button
Close
Close