ОпштествоХроникаХроника.Портал

Кај Пештани запленети рибарски мрежи

Четири рибарски мрежи со должина од по 50 метри и три рибарски мрежи со должина од по 100 метри, со вкупен улов од 100 парчиња риба охридска белвица и 19 парчиња риба грунец, заплени полицијата вчера наспроти селото Пештани, во близина на брегот на Охридското Езеро.

Back to top button
Close
Close