0_МИА Истражува.ПорталОпштествоРепортажа

Кањонинг во Мариово – неповторлива адреналинска авантура

Домашните туристи не мора да одат до Албанија или Црна Гора ако сакаат вишок адреналин. Тоа се нуди и кај нас. Кањонингот, за разлика од другите спортови како рафтинг или кајак, не бара кану или гумен чамец. Туку само желба. Но, мора да знаете и да пливате.

Back to top button
Close
Close