СветСвет.Портал

Кај детски водител во САД најдено големо количество детска порнографија

Имено, кај Џон Роберт Крамф (64), се најдени „илјадници слики и видеа“, од деца, од кои некои се и под 12-годишна возраст, како што посочуваат извештаите на американската полиција.

Back to top button
Close
Close