0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталГраѓански секторОпштество

Kонференција „Напредокот во борбата против организираниот криминал и корупцијата во контекст на планот на Владата за борба против корупцијата“

Коалиција „Сите за правично судење“ во соработка со Асоцијација за демократски иницијативи (АДИ), денеска организира завршна конференција насловена „Напредокот во борбата против организираниот криминал и корупцијата во контекст на планот на Владата за борба против корупцијата“.

Back to top button
Close
Close