Lajme nga komunatShkupStorjeVideo deklaratë

Jorganxhiu Ali: Ka telashe, por punojmë me shumë dashuri

Blini jorganë, jastëkë, mbulesa të materialeve natyrale si leshi dhe pambuku. Ato janë afatgjata. Nuk blini vetëm natyrale, por blini shëndet. Kjo është shumë e rëndësishme. Nëse flini dhe mbuloheni me gjëra natyrale, do të shkoni më rrallë në mjek, na siguron Ali Halili, jorganxhiu  i vetëm dhe origjinal në Çarshinë e Vjetër të Shkupi, e ndoshta edhe në shtet.

Back to top button
Close
Close