Shkup

Javën e kaluar janë sanksionuar 136 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt

Javën e kaluar janë sanksionuar 136 automjete të parkuara në mënyrë të parregullt të cilat e kanë penguar zhvillimin normal dhe të sigurt të komunikacionit, informojnë nga NP "Parkingjet e Komunës Qendër".

Back to top button
Close
Close