BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Japonia po mendon t’u ofrojë vaksinë pa pagesë të gjithë banorëve të vet

Qeveria japoneze po e shqyrton propozimin që t'u ofrojë qytetarë vaksinë pa pagesë kundër koronavirusit.

Tokio, 2 shtator 2020 (MIA) – Qeveria japoneze po e shqyrton propozimin që t’u ofrojë qytetarë vaksinë pa pagesë kundër koronavirusit.

Qeveria në Tokio kumtoi se qëllimi i saj është të sigurojë mjaft vaksina për të gjithë qytetarët deri nga mesi i vitit të ardhshëm.

Duke pasur parasysh se koronavirusi është  jashtëzakonisht i shprehur dhe lë pasoja të përhershme ndaj shëndetit të atyre që e kanë pasur, autoritetet japoneze konsiderojnë se sa më shumë njerëz duhet të marrin vaksinë. ab/

Таг
Back to top button
Close
Close