Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Janë zbardhur 12 vjedhje të rënda në Tetovë, të dyshuar pesë persona

- Policia e Tetovës informoi se janë zbardhur 12 vjedhje për të cilat është parashtruar kallëzim penal në të cilin janë përfshirë pesë persona. Prokuroria ka marrë denoncim nga policia për katër persona nga Tetova dhe një nga Xhepçishti.

Back to top button
Close
Close