0_Maqedoni.Portal0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikë

Janë votuar ndryshimet e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse, masa të reja në luftën kundër Kovid-19

- Me 53 vota "për" dhe 26 të përmbajtur, deputetët sonte i votuan ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse. Ligji, ndryshimet e të cilit kanë lidhje me masat për përballje me virusin korona, ishte sjellë me procedurë të shkurtër. Amendamenti i parë i pranuar gjatë debatit kuvendor ka lidhje me masat e Qeverisë për mbajtje të maskës në vend të hapur, grupimin në hapësira të hapura dhe vetizolimin e obligueshëm në periudhën e testimit. Parashihet që këto të jenë masa të përkohshme. 

Back to top button
Close
Close