0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Janë siguruar 700.000 dollarë për zbatimin e projektit “Post KOVID-komunat si stimuluese të zhvillimit të qëndrueshëm”

Ministria e Vetëqeverisjes Lokale dhe Byroja për Zhvillim Rajonal sot nënshkruan një Memorandum Bashkëpunimi me Programin për Zhvillim të KB (UNDP) për implementimin e projektit "Post KOVID-komunat si nxitëse të zhvillimit të qëndrueshëm ", për zbatimin e të cilit Qeveria dhe UNDP-ja siguruan 350,000 dollarë.

Back to top button
Close
Close