EvropëKorrespondentë Botë

Janë ripërtërirë dhe plotësuar sanksionet e BE-së për Iranin

Këshilli i BE-së kumtoi sot se vazhdohen sanksionet kundër personave dhe entiteteve nga Irani deri më 13 prill të vitit 2022.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close