0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Janë regjistruar 444 kundërvajtje për mosmbajtjen e maskave

Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 444 kundërvajtje.

Shkup, 7 korrik 2020 (MIA) – Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë janë regjistruar 444 kundërvajtje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme u bëjnë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Kovid-19. ls/shk/ 

 

Back to top button
Close
Close