0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Janë ndëshkuar 124 shoferë në Qendër dhe Ilinden, 20 nuk kishin patentë shoferi

Në territorin e Komunës Qendër dhe Komunën e Ilindenit dje janë shqiptuar gjithsej 124 masa , mes të cilave 11 për vozitje të shpejtë, 20 për vozitje pa patentë shoferi, katër për automjete të paregjistruara, 17 për vozitje nën ndikimin e alkoolit dhe gjashtë për kalim në dritën e kuqe të semaforit.

Back to top button
Close
Close