BiznesBiznes.PortalEkonomiShoqëri

Janë ndarë 11 grantet e para për gratë nga zonat rurale me qëllim të përforcimit dhe avancimit të pozicionit të tyre në vend

Janë nënshkruar 11 të parat nga gjithsej 250 marrëveshje të destinuara për gratë nga zonat rurale me vlerë 3.000 euro, në mënyrë që ta mbështesin, forcojnë dhe përmirësojnë pozicionin e tyre në vend.

Back to top button
Close
Close