BotëBotë.Portal

Janë liruar pjesa më e madhe e zyrtarëve të arrestuar shtetërorë në Mjanmar

Ushtria në Mjanmar e ka liruar pjesën më të madhe të zyrtarëve të arrestuar shtetërorë dhe rajonalë, publikoi agjencia e lajmeve Sinhua, duke cituar një burim të ushtrisë.

Back to top button
Close
Close