BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Janë konfiskuar mbi katër tonë kanabis në portin e Piresë në Athinë

Në një anije transportuese që nga Libani ka arritur në portin e Piresë në Athinë dhe që ka paraqitur se po transporton makina industriale për të bërë ëmbëlsira, janë zbuluar katër tone e 387 gramë kanabis i përpunuar, dedikuar për në Sllovaki, që është dashur përmes rrugës hekurudhore përmes Maqedonisë së Veriut, Serbisë dhe Hungarisë të arrijë deri në Bratisllavë, ndërsa vlerësimet janë se droga është në vlerë prej rreth 33 milionë euro, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Back to top button
Close
Close