KronikëKronikë.PortalShoqëri

Janë arrestuar dy persona të kërkuar me urdhër-arrest për dënimin me burg deri në 12 vjet

Oficerët e policisë nga Sektori për punë të brendshme nga Manastiri dhe Departamenti për punë të brendshme nga Prilepi arrestuan dy persona të kërkuar me urdhër për vuajtje të dënimit me burg deri në 12 vjet. Janë arrestuar A.A. (30) dhe P.S. (36)

Back to top button
Close
Close