0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Jan Kop: Pozita e Bullgarisë është pengesë e rrugës drejt BE-së, por me rëndësi është të mos zhgënjeheni

Unë e shoh pozitën e Bullgarisë si pengesë në rrugën drejt BE-së. Por është me rëndësi të mos zhgënjeheni çdo herë që keni ndonjë pengesë në rrugë, vazhdoni më tej, zbatoni reformat dhe do t'ju përshëndesim si anëtare, tha ambasadori i Mbretërisë së Holandës Dirk Jan Kop në intervistën javore të REL-së.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close