Сервисни информации

Известување до корисниците

Поради технички проблеми има привремен застој во дистрибуцијата на вестите.

Скопје, 9 јули 2019

Почитувани

Поради технички проблеми има привремен застој во дистрибуцијата на вестите и другите прес-материјали до корисниците на МИА. По отстранувањето на проблемот сите вести и други прес-материјали, кои во меѓувреме се обработени од МИА ќе бидат повторно дистрибуирани до корисниците.

Ви благодариме на разбирањето.

МИА редакција

Back to top button
Close
Close