0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштествоПолитикаСервисни информации

Известување до корисниците

Поради технички проблеми има привремен застој во дистрибуцијата на вестите и другите прес-материјали до корисниците на МИА. Вестите на МИА можат да се преземаат од веб страница https://mia.mk/

Скопје, 10 јули 2019

Почитувани

Поради технички проблеми има привремен застој во дистрибуцијата на вестите и другите прес-материјали до корисниците на МИА.

Вестите на МИА можат да се преземаат од веб страница https://mia.mk/

По отстранувањето на проблемот сите вести и други прес-материјали, кои во меѓувреме се обработени од МИА ќе бидат повторно дистрибуирани до корисниците на нивните е-маил адреси.

Ви благодариме на разбирањето.

МИА

Back to top button
Close
Close