0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштествоСервисни информации

Известување до корисниците

МИА ги известува корисниците дека поради техничка надградба на системот, денеска по 17 часот ќе има привремен прекин од околу половина час во емитувањето и дистрибуцијата на вестите и другите прес материјали.

Скопје, 20 февруари 2021 (МИА) – МИА ги известува корисниците дека поради техничка надградба на системот, денеска по 17 часот ќе има привремен прекин од околу половина час во емитувањето и дистрибуцијата на вестите и другите прес материјали.

Сите вести и други прес-материјали, кои во меѓувреме се обработени од МИА, ќе бидат дополнително дистрибуирани до корисниците.

Ви благодариме за разбирањето.

Back to top button
Close
Close