0_Web_Насловна-слајдер0_Македонија.ПорталMakedonija.SlajderОпштество

МИА цел на хакерски напади

МИА ги известува корисниците дека е цел на хакерски напади, кои го изместуваат редовното работење и дистрибуција на вести. Поради тоа можни се технички недоследности и прекини во емитување и дистрибуција на вестите и другите прес материјали на МИА.

Скопје, 18 февруари 2020 (МИА) – МИА ги известува корисниците дека е цел на хакерски напади, кои го изместуваат редовното работење и дистрибуција на вести. Поради тоа можни се технички недоследности и прекини во емитување и дистрибуција на вестите и другите прес материјали на МИА.

Во тек се активности за нормализирање на состојбата.

Им се извинуваме на корисниците поради настанатата ситуација. миа/миа

Back to top button
Close
Close