0_Web_АктуелноЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

Извештај: Стотици деца биле злоставувани во домови во Лондон повеќе децении

Неколку стотици деца биле изложени на „тешко сфатливи“ нивоа на злоупотреба и занемарување во текот на неколку децении, се наведува во Извештајот на британска независна јавна истрага за сексуално злоставување деца.

Back to top button
Close
Close